Garrotxa Activa amplia els seus serveis immobiliaris

Novembre 19. – L’assessoria i agència immobiliària Garrotxa Activa d’Olot, amb més de vint-i-cinc anys treballant a la comarca, amplia els seus serveis immobiliaris amb la creació d’una nova àrea especialitzada en finques rústiques.

Aquesta ampliació de serveis és el resultat de l’acord de col·laboració entre Garrotxa Activa, les seves delegacions a Ripoll i Sant Joan de les Abadesses (unides sota la marca Ripollès Assessors) i l’agència immobiliària Bonallar, amb oficines a Girona i Barcelona. Amb aquest acord, ambdues empreses uneixen esforços per crear una oferta de finques rústiques exclusives i localitzades, principalment, a les comarques de la Garrotxa, el Ripollès, l’Alt i el Baix Empordà.

Aquest nou servei neix amb l’objectiu d’oferir més opcions als clients interessats en el negoci immobiliari, tant per a aquells que vulguin vendre la seva finca rústica amb totes les garanties i les millors condicions com per a aquells que estiguin buscant una residència singular a l’entorn rural.

Els darrers anys Garrotxa Activa està duent a terme un pla de creixement empresarial. Consolidades les seves oficines al Ripollès, la recent ampliació de les oficines de Garrotxa Activa ha permès continuar oferint el millor assessorament en un nou espai adaptat a les necessitats dels clients.

Més informació a: flyer_RA-BONALLAR