FENT COSTAT A LES PERSONES

 

Oferim assessorament personalitzat per a cada tipologia de client, depenen de les seves necessitats financeres i analitzant les seves circumstàncies passades, presents i futures tant en l’àmbit personal com en el professional per poder recomenar-li la millor inversió o el finançament més adecuat .

 

A Garrotxa Activa, creiem que aquest tipus d’assessorament on es crea un vincle entre l’assessor i el client és el futur immediat. És on s’ha de dirigir tot el món financer, per això volem oferir aquest servei des d’ara mateix per tal d’ajudar als nostres clients i també als no clients en uns moments difícils per tota la societat en general.

 

Serveis que oferim:

 

  • La seva Hipoteca: Coneix totes les condicions de la seva hipoteca? revisions, topalls, vinculacions, etc… Li fem un resum i explicació detallada de totes i cadascuna de les condicions i l’assessorem per si es pot millorar-ne alguna.

  • La compra de la seva vivenda: Li fem un estudi tenint en compte els seus ingressos, estalvis, edat i estat laboral de l’import màxim aproximat que pot arribar a demanar a una entitat financera i despeses que li comportarà aquesta compra. També l’assessorarem per poder escollir la millor oferta i la més adecuada per vostè.

  • Finançament: L’Assessorem i li ajudem a buscar el millor finançament tant particulars, autònoms, com empreses.

  • Estalvi Futur: Oferim planificació d’estalvi de cares a la jubilació tenint en compte la tipologia de cada client; patrimoni, salari, situació familiar, etc…

  • Estalvi Present: Diversifiquem inversions tenint en compte la disponibilitat present i futura dels seus estalvis.

 

 

Demani pressupost sense compromís clicant aquí