Masia, PARDINES, GIRONA,

PARDINES, GIRONA, 17534 -
800.000,00 €
533 €/m²
Superfície del terreny: 100000 m²
Superfície de l'immoble: 1500 m²
Habitacions: 10
Bany: 10
Moblat: No
Parking: No
Immoble nou: No
Certificat Energètic:

Al bonic i encantador poble de Pardines (municipi de la comarca del Ripollès) hi trobem aquesta meravellosa finca rústica d’uns 1.400 m2 edificats per restaurar (gran part d’ella) i amb una superfície d’uns 100.000 m2 de terreny (unes 10 hac.).

Actualment l’edificació consta de 2 departaments independents, un d’ells (la finca principal) està adaptada a vivenda, mentre que l’altre casa rústica, estava destinada quadres per bestiar de diferent classe.

La Vall de Ribes, ofereix un gran ventall d’activitats enmig de la natura. Podràs recorre els seus carrers per gaudir del que queda dempeus de l’antiga muralla o del castell del S.XI. El llit del riu Segadell et portarà per senders naturals a la part més verda de Pardines on tot és possible: rutes a peu, BTT, tir amb arc… I si et ve de gust esquiar o fer Snow, a pocs quilòmetres tens les pistes pirinenques de la Vall de Núria.
Al tenir aquest gran ventall d’activitats a l’abast de tothom, fa d’aquesta finca rústica una gran oportunitat per construir un hotel, adaptar-la per desenvolupar-hi Turisme Rural, o bé, convertir-la en un Alberg.

Està molt ben comunicada i hi arriben tots els serveis necessaris. A destacar que hi arriba aigua pròpia i, també, de la xarxa.

A que esperes a visitar-la? Truca’ns i demana més informació.