Masia, MONTAGUT I OIX, GIRONA,

MONTAGUT I OIX, GIRONA, 17855 -
1.500.000,00 €
2500 €/m²
Superfície del terreny: 20000 m²
Superfície de l'immoble: 600 m²
Habitacions: 5
Bany: 2
Moblat: Sí
Parking: Sí
Immoble nou: No
Certificat Energètic:

Dins el terme municipal de Montagut i Oix, província de Girona, hi trobem aquesta meravellosa finca rústica amb cabanya, envoltada de parc natural i natura.

La finca rústica, està distribuïda en tres plantes i està orientada en direcció sud-est. Les seves dimensions són de 15 x 17, per tant tenim uns 600 m2 de vivenda. Cal tenir en compte que tota l’edificació està assentada sobre roca i acabada amb pedra reconstruïda, respectant sempre l’estil rústic i rural de l’entorn. Trobem ciment armat a tota la casa (sostre) i per major seguretat un cinto de contenció. Una biga mestre calculada per suportar grans nevades, dos fosses sèptiques, una per cada bany i una càmera annexa de reciclatge. Les dues fosses estan comunicades, si bé aquesta comunicació actualment no està operativa.

La distribució, pensada per les diferents estacions com estiu i l’hivern, és la següent: a la planta baixa (planta semisotano), hi trobem els antics estables d’animals, reconvertit en una sala per fer-hi xefles i celebracions i un fresquet celler. Aquesta planta té sortida directe a un porxo exterior. La planta primera (planta baixa) hi trobem el vestíbul, la cuina, un gran menjador amb un rebost, i una gran sala d’estar. També hi trobem una habitació doble i un bany complert amb banyera. Des del saló menjador, tenim accés a un privilegiat balcó, amb unes vistes i una tranquil·litat única. Finalment, a la planta segona (planta primera) hi trobem 4 habitacions, totes elles dobles i un despatx/sala d’estar ( que pot ser convertit en una altre habitació si és necessari).
Com heu pogut llegir, també hi ha una altre cabanya auxiliar, de 5×4 aproximadament. L’Edificació és de pedra restaurada amb la teulada nova. Allà hi trobem el safareig i la sala de màquines. També hi ha ubicat el grup electrogen que alimenta la casa.

Tenim parabòlica, para llamps, instal·lació fotovoltaica (grup electrogen), aigua calenta i calefacció (gas-oil).

Disposa de 1 hectàrees de terreny aproximadament.