Edifici, VALL D’EN BAS (LA), GIRONA,

VALL D'EN BAS (LA), GIRONA, 17176 -
121.000,00 €
550 €/m²
Superfície de l'immoble: 220 m²
Habitacions: 6
Bany: 1
Moblat: No
Parking: No
Immoble nou: No
Certificat Energètic:

Sant Esteve d’en Bas, capital de la Vall d’en Bas, no li cal cap presentació, ja que d’atractiu turístic no n’hi falta.
En plena plaça major del poble, on si celebra el conegut ball del burro savi o de Sant Isidre, hi trobem un edifici semi-reformat, ideal per a un inversor, o bé, per a fer realitat el teu somni de tenir apartaments turístics. En total són 193 m2 útils de superfície, repartits en 4 plantes i un altell. La planta 2a i la planta 3a, estan reformades; mentre que, la planta baixa i la planta 4a i l’altell, necessiten ser actualitzades. La teulada també està reformada. Actualment té 1 bany (PB) i 4 habitacions (amb possibilitat de fer-n’hi més). La planta baixa estava destinada a botiga.
La ubicació d’aquest edifici és única i excepcional. Com he dit abans, està ubicat en plena plaça del poble, el que et permet unes vistes úniques de la mateixa plaça amb l’església i també d’una tranquil·litat addicional.
A més a més, la seva proximitat amb els altres pobles de la Vall d’en Bas (5 minuts), de Les Preses (7 minuts) i Olot (capital de la Garrotxa a 15 minuts), fan d’aquest edifici una gran oportunitat.
Anem a visitar-lo.