Casa , CASTELLFOLLIT DE LA ROCA, GIRONA,

CASTELLFOLLIT DE LA ROCA, GIRONA, 17856 -
499.000,00 €
1876 €/m²
Superfície de l'immoble: 266 m²
Habitacions: 5
Bany: 3
Moblat: No
Parking: Sí
Immoble nou: No
Certificat Energètic:

Es traca d’un habitatge unifamiliar aïllat (estil alta muntanya) amb cobertes de pissarra amb pendents més accentuades, ubicat en un solar de grans dimensions. Consta d’un edifici principal de planta semisoterrani, planta baixa, planta primera i planta sota coberta, i, dos edificis annexes molt més petits amb ús de garatge i de estada o caseta de jardí, ambdós de planta única.

Estructura: estructura de parets de càrrega, parets de tancament arremolinades amb forma de franges horitzontals. Els forjats interiors són del sistema unidireccional, amb bigues de formigó o ferro. Alguns dels sostres del soterrani són de voltes de rajola. Els forjats inclinats de coberta són de fusta amb tauler d’empostissat per sota i entramat per aguantar la pissarra.

Acabats interiors: paviment de l’habitatge són variats: parquet en sala, moqueta en habitacions, marbre i terratzo en banys, de gres en cuina i office, formigó polit en soterrani. Parets empostissades de fusta i enguixades en planta baixa, paper pintat en habitacions, enrajolades o de marbre en banys i cuina, i, arrebossades en garatge. Sostres enguixats, o cel ras en passos d’instal·lacions, i empostissat en sota coberta.