Finca Rústica, RIPOLL, GIRONA,

RIPOLL, GIRONA, 17500 -
400.000,00 €
400 €/m²
Superfície del terreny: 300 m²
Superfície de l'immoble: 1000 m²
Habitacions: 20
Bany: 10
Moblat: No
Parking: Sí
Immoble nou: No
Certificat Energètic:

Aquest magnífic edifici de poble per restaurar ubicat al centre de Ripoll, al costat del riu, és una meravella que conserva elements típics de l’arquitectura clàssica catalana, com ara grans cairats de fusta, el terra preciós hidràulic i l’encant d’una edificació amb vistes al monestir. Amb una estructura sòlida, unes golfes amb possibilitat d’un gran loft i una coberta que s’hauria de rehabilitar tota ella. Aquest edifici només espera que algú hi posi molta il•lusió, temps i diners.
Situat al bell mig del poble, prop del conegut monestir de Ripoll, pot convertir-se en el millor hotel o hotelet/apartaments de turisme rural de la zona, per si t’està rondant pel cap la idea d’engegar un negoci. Les seves 20 habitacions (segons rehabilitació) semblen perfectes per acollir activitats com el turisme rural, allotjaments B&B, una casa de colònies o perquè no… un bonic restaurant amb gastronomia de la nostra terra.
Ben a prop del Ripollès i de la Garrotxa i a una horeta de la Costa Brava, aquest gran edifici és un somni per als amants de la restauració. Voleu conèixer les seves possibilitats? Veniu a visitar-lo i us presentarem el gran ventall que ús ofereix.
I a tan sols 45 minuts, les millors pistes d’esquí dels Pirineus “entre d’altres”, Vallter 2000, Núria, la Molina, etc… i a 90 minuts de les millors platges de la Costa Brava.