Casa Adosada, PLANES D’HOSTOLES (LES), GIRONA,

PLANES D'HOSTOLES (LES), GIRONA, 17172 -
170.000,00 €
Habitacions: 7
Bany: 2
Moblat: No
Parking: No
Immoble nou: No
Certificat Energètic:

Casa de planta baixa i 2 pisos. A la planta baixa hi trobem actualment un taller i a la planta primera i segona, una vivenda en cada planta. Tot el conjunt forma un edifici plurifamiliar de tres plantes.

L´estructura està formada per parets de càrrega, forjats amb bigues de fusta i coberta de teula àrab.
Els acabats interiors, són de paviment de terratzo en tot l´edifici. Parets enguixades i enrajolades en cuina. Els sostres amb cel ras. Els acabats exteriors són façanes arrebossades i fusteria amb vidre senzill.
La casa disposa d´aigua, llum i calefacció. Actualment els subministres estan tallats donat que es compartien amb l´edifici veí.
L´antiguitat és de 50 anys.

L´habitatge de la primera planta no s´ha utilitzat en molts anys, no s´han renovat equipaments ni acabats. L´habitatge de la segona planta ha estat habitat fins fa poc i s´han renovat cuina i bany pel que el seu estat de conservació és bó.

A la vivenda de la planta primera hi trobem: 4 dormitoris, sala d´estar, cuina, bany i lavabo. Les dues habitacions que donen a la laça tene una obertura a una gal·leria. La vivenda de la planta segona hi trobem també 4 dormitoris, sala, cuina i bany. També, les dues habitacions que donen a la plaça tenen obertures a una galeria.

Les Planes és un municipi petit de la Vall d´Hostoles. L´activitat del municipi és múltiple: agricultura de seca, ramaderia porcina bovina i ovina i industria tèxtil i de fusta. La població volta els 2.000 habitants.
L´immoble està molt ben comunicat ja que té la C-152, la que comunica amb Olot i Santa Coloma de Farnés, molt propera.

També hi ha la possibilitat d´adquirir l´immoble per separat: PVP (LOCAL: 50.000 €, 1A PLANTA: 45.000 € i 2A PLANTA: 60.000 €).
Demana informació.