Bajo, VALL D’EN BAS (LA), GIRONA,

VALL D'EN BAS (LA), GIRONA, 17176 -
140.000,00 €
1400 €/m²
Superfície de l'immoble: 100 m²
Habitacions: 2
Bany: 1
Moblat: No
Parking: Sí
Immoble nou: No
Certificat Energètic:

El municipi de la Vall d’en Bas conforma una unitat geogràfica i paisatgística de primer ordre. En ple nucli d’aquests pobles, tenim el teu pis rústic ideal per a ser una segona residència. Un pis que la seva millor descripció és la paraula cuqui ja que és petit (100 m2 construïts), però alhora té tot el necessari: 2 habitacions (una simple i una doble), un bany complert amb dutxa, una cuina oberta amb el saló – menjador, i una sortida particular.
A part que la zona no té problema d’aparcament, aquest immoble disposa de pàrquing privat per a 2 cotxes. Cal destacar que és l’únic que té accés directe, entre el pàrquing i el mateix pis.
Que cal destacar de la ubicació? Doncs la Vall d’en Bas, no necessita cap presentació. És una zona única i exclusiva, sobretot al estar envoltada de muntanyes, natura, vegetació, etc. t’ofereix un gran ventall d’activitats de muntanya.
Per proximitat cal destacar que es troba a tant sols 3 minuts de Les Preses (en cotxe), on s’hi troben tots els comerços necessaris, encara que els bàsics els pots trobar en el mateix poble on està situat l’immoble. Olot, es troba a tant sols 15/20 minuts.
No perdis aquesta oportunitat. Anem a visitar-lo.